neděle 12. dubna 2015

Policova stěna do dětského pokoje

Dnes jsem namontoval kámošovi do dětského pokoje sestavu na ukládání hraček, oblečení a zabudování LCD televize. Sestava je složená ze šatní skříně a tři kusů policovych rámu. Rámy jsou ze smrkové spárovky napuštěné balzámem na dřevo a police stejně jako skříň je z bílého lamina 18mm ohraňované 0,5mm abs hranou. Celá sestava je ukotvena do stěny pro zajištění stability. Jelikož je namontována ve dřevostavbě, tak byla montáž velmi jednoduchá a rychlá. 







2 komentáře:

Petr3342 řekl(a)...

no, hezké, ale já bych ze své rodičovské zkušenosti asi nebyl úplně klidný z polic umístěných jen volně na kolíčcích... nebo jsou ještě nějak jištěné?

Petr řekl(a)...

Ahoj Petre, horni stredove a spodni police jsou vlastne mezisteny, ktere jsou k ramu prisroubovane a volnych polic je tam celkem 11. Kluci jsou ale hodni a jsou pouceni, ze nesmi splhat na police. Kazdopadne jsem nabizel, ze police muzu jeste zafixovat tak aby nebylo mozne s nimi pohnout, ale zatim to pri bude ok i tak. Police jsou tam celkem natesno a nejdou lehce posouvat. Presto diky za upozorneni a tvuj postreh. Zdravi Petr