pátek 5. března 2010

OBLOZENI TRAMU

Svagr dokoncuje rekonstrukci domu a jelikoz mel v podkrovce stare impregnovane nevzhledne tramy, tak s nimi bylo potreba neco udelat. Material 10mm tlusta sparovka borovice (formaty 2,5x1,2m) Lepeno na stare tramy nizkoexpanzni penou a PVAc lepidlem. Jak to dopadlo se podivejte na fotkach.


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Krásná práce :-) my jsme letos řešili uplně stejný problém se ženou u její tchýně na baráku. Chtěla pro vnuka podkroví a tam trámy sice v dobrém stavu, ale neuvěřitelně nevzhledné. nakonec jsme to s obkladovými palubkami obili, natřeli tmavým mořidlem a vypadá to k světu..ale těch nervů

Unknown řekl(a)...

Chválím :-) vypadá to hodně dobře :-) osobně bych se možná nebála ani náročnější repase trámu, protože tady ty staré trámy prostě vytváří unikátní atmosféru, kterou ty nové s obložkami snad nikdy nedodají. Když jsme renovovali podkroví, tak mi trhalo srdce, když jsem tam musela dávat klasické nové hranoly a ty staré krasavce odstranit, bohužel, nebyly uplně OK. V ostravě je mají za dobrou cenu tady http://www.marusik.cz/hranoly, tak plánujem ještě pergolu. Hodně štěstí do budoucna při dalších projektech.