sobota 5. září 2009

AUDIO-VIDEO SESTAVA






Tato soliterni skrin pod televizor vznikla z navrhu jednoho Londynskeho studia, pro ktere jsme dodavali zakazky. Jako vzdy jsem dostal vykres a volnou ruku k vyrobeni tohoto kusu.
Korpus skrine je tvoren dyhovanou MDF - orech. Predni plochy, nohy a korpusy zasuvek jsou z masivniho orechu. Cerny material je "pertinax"- hodne drahy plast ve zrcadlovem lesku.
Nosne boky - nohy jsou v rohach spojeny na rovne ozuby, stejne jako korpusy zasuvek. Skrin je rozdelena horizontalne na dve casti: spodni zasuvky slouzi k ukladani DVD,CD,-nosicu, novin atd... Horni vyklapeci a zvedaci casti slouzi k instalaci elektrospotrebicu, DVD player, Zesilovac, Kabelovka -prijimac, audioplayer, atd... Do stredove horni casti je urceny subwoofer a zesilovac zvuku. (neni na fotkach) Zada v bocnich vyklopnych skrinkach jsou z mlecneho skla a po vyklopeni horni casti se sepne spinac, ktery rozsviti minizarivky za sklem. Spoj vyklopnych a sklopnych dvirek je tvoren jako "neviditelny" ve zkosu 45stupnu. Cela sestava je morena.


Žádné komentáře: